Speciális védelmet biztosító antisztatikus munkaruha

Garantálja a munkaerő és a munkakörnyezet védelmét egyedi munkaöltözettel is! 

 

Egyre több munkakörnyezetben jutnak kimagasló szerephez a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet szolgáltató munkaöltözetek. Noha a munkások biztonságára minden esetben figyelmet szükséges fordítani, mégis akad néhány olyan iparág, melyek berkeiben speciálisabb biztonsági intézkedésekre kell sort keríteni. Az antisztatikus munkaruha használata főként az olyan iparágak esetében bizonyul elkerülhetetlennek, ahol az alkalmazottak különféle vegyi és elektrotechnikai anyagokkal való érintkezésnek vannak kitéve.

A statikus kisülés hatására bekövetkező meghibásodások jelentkezhetnek azonnali működésképtelenségként, vagy üzemzavarként, de előfordulhat, hogy a károsodás csak későbbi (használat közbeni) működési bizonytalanságot okoz.
 
A tisztatéri, úgynevezett „Clean Room" technológiában rendkívül fontos a környezeti szennyezőanyagok minimális szintentartása. A levegőben található porszemcsék, mikrobák mennyiségének szabályozása.
 

 A vezetőképes rostokkal is rendelkező védőöltözékeknek antisztatikus funkciójuk van, ugyanakkor szennyeződésálló tulajdonságokkal is bírnak (nehezebben foltosodnak, könnyen súrolhatók, tisztíthatók).

Világszerte a legkülönfélébb iparágakban – így elektronika, élelmiszeripar, gyógyszeripar, biotechnológia stb. – használt, speciális eljárással készült antisztatikus munkaruházat rendkívül tartós, porálló, légáteresztő, hatékonyan sterilizál, kopásálló és mosható. Mindezen jellemvonásai mellett az antisztatikus munkaruha szövete önmagában nem termel és nem bocsát ki port, lévén, hogy az ultratiszta szövetnek, melyből a védőöltözék készül nincs saját porforrása.

Az elektrosztatikus kisülés okozta veszélyes helyzetek megelőzése, kiküszöbölése a munkavállaló, valamint a felszerelések és (elektronikai) berendezések védelmét egyaránt szolgálja.

 

A munkarőre és a munkakörnyezetre ugyancsak káros helyzetek megakadályozása érdekében erősen javasolt a speciális antisztatikus munkaruha beszerzése. Tekintse meg még ma kínálatunkat és garantálja a munkahelyi védelmet egyedi védőöltözetek beszerzésével is!

AutoMov